TOP kafijas piedāvājums 

Brīvdienas tuvojās! Kā izvēlēties ideālāko dāvanu?

Nespēsim pamirkšķināt un svētki jau būs klāt. Visas šīs gaismiņas, virtenes, cepumi un, protams, Ziemassvētku eglītes aromāts. Sniega gaidīšana un kā vienmēr, pāragri izrotātie veikalu  skatlogi. Un protams, kā tad bez ikgadējā stresa, kurš piezogās nemanot. Steigšānās uz pārpildītajiem veikaliem, stāvēšana bezgalīgās rindās. Galndrīz aizmirsu, dāvanu saraksta veidošana. Šī lieta reizēm ir pats grūtākais darbs no visiem.

Ko darīt gadījumā, ja nevēlies apmaldīties, kamēr aktīvi meklē dāvanas? Šeit atradīsi dažus padomus un ieteikumus kas jāliek zem eglītes katram, sevi cienošam kafijas cienītājam.

Kā izvēlēties ideālāko dāvanu. Kafijas Draugs

Šīs lietas sasildīs katru

Ziemas vakari ir tumši un auksti, tieši tāpēc viss, kas sasilda kļūs par lielisku dāvanu. Tāpēc droši savam sarakstam vari pievienot kafiju. Kafijas pupiņas, spilventiņi, tabletes, malta kafija – Kā izvēlēties ideālāko dāvanu. Kafijas Draugsjebkura kafijas forma derēs. Tikai pārliecinies par tādu nieciņu, vai cilvēkam ir kafijas dzirnaviņas, ja plāno iegādāties viņam kafijas pupiņas. Ja neesi pārliecināts – malta kafija vienmēr būs “drošākā” izvēle.

Ja meklē kaut ko īpašu tējas cienītājam, aromātiska tēja vai tējas izlases būs lieliska izvēle. Lūkojies pēc tējas ar kanēļi, apelsīnu miziņām vai krustnagliņām – šīs ir īstenas Ziemassvētku smaržas. Protams, ja meklē dāvanu klasisku lietu piekritējam, tad tradicionālā melnā vai zaļā tēja būs pareizākā izvēle.

Katrā gadījumā, kafija vai tēja var būt lielisks pielikums dāvanai. Eleganti iesaiņota kafija un tēja būs jauka dāvana kolēģiem vai tuviniekiem. Izsmalcināta kafija būs labākā dāvanas izvēle biznesa partneriem. Ja plāno pasniegt tēju vai kafiju saviem ģimenes locekļiem un tuviem draugiem, es ieteiktu sagatavot nelielu kafijas (tējas) izlasi, krūzītes, saldumus vai siltu vilnas plediņu. Šādas dāvanas lieliski noderēs vēsos ziemas vakaros kopā ar tasi karsta dzēriena un kādu senu Ziemassvētku filmu.

Īstiem kafijas gurmāniem

Esi aizdomājies par to, ko dāvināt cilvēkam, kurš ne tikai mīl kafiju, bet interesējas ar par jaunumiem kafijas sfērā, kā arī aizraujas ar jaunu veidu, kā pagatavot kafiju meklējumiem?

Jūs varat pārsteigt īstus kafijas gurmānus ar īpašiem aksesuāriem kafijas pagatavošanai. Īsteni kafijas cienītāji novērtēs kafijas dzirnaviņas, klasiskos rīkus kafijas pagatavošanai (piemēram Chemex), vai moderna dizaina tējkannu, ar kuru iespējams pagatavot ne tikai kafiju, bet tā būs arī lieliska interjera detaļa.

Taviem pašiem tuvākajiem

Ģimenes locekļiem un tuvākajiem draugiem es ieteiktu izvēlēties kaut ko īpašu un praktiski pielietojamu. Tas var būt piena putotājs, ar kura palīdzību pagatavot ideālu cappuccino būs tīrais nieks, vai kafijas dzirnaviņas, kuras mājas piepildīs ar neatkārtojamu kafijas aromātu. Vai arī izvēlies Mokka kafijas pagatavotāju – ar šo ierīci, pagatavot gardu kafiju būs pavisam vienkārši un ātri. Aizmirsu pieminēt, šī būs arī jauka virtuves interjera sastāvdaļa.

Ja Ziemassvētki ir laiks, kad vēlies uzdāvināt ko īpašu visai ģimenei (ieskaitot sevi) – izvēlies kafijas automātu. Kāpēc? Galvenokārt tāpēc, ka šīs pirkums jūsmājās ienesīs prieku un pozitīvas emocijas – it īpaši, ja jau ilgu laiku esat sapņojuši par to. Otrkārt, šī lieta jūs priecēs ne tikai svētku sezonas laikā, bet arī ilgi pēc tam. Kur vēl runāt par lieliskas kafijas tasi, kuru varēsiet baudīt katru rītu, katru dienu…

Kā izvēlēties ideālāko dāvanu. Kafijas Draugs

Nobeigumam, viss ir pavisam vienkārši – vienkārši padomājiet par cilvēku, kuram būs domāta dāvana. Vai viņš ir īstens kafijas gurmāns, kurš novērtēs retas kafijas pupiņas, vai tas būs kafijas mīlis, kuram labpatīkās būt savas virtuves baristai? Nav svarīgi kādu dāvanu izvēlēsies, galvenais darīt to no sirds un ar apdomu. Uzmanība un rūpība reizēm ir daudz svarīgāka par dāvanu kalniem.

Lai jūsu Ziemassvētki būtu silti un pilni kafijas aromāta.

Attēli: Pinterest